سؤالات متداول پرسیده شده با پاسخ

سوالات متداول مشاوره روانشناسی سرو

لطفا سوالات زیر را بخوانید، مواردی که بیشترین تکرار را در بین مخاطبان ما داشته پاسخ گفته ایم

اگر نتوانستید پاسخ خود را یافت کنید ، لطفا سؤال خود را برای ما ارسال کنید ، ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.

چگونه میتوانم وقت مشاوره بگیرم ؟

برای گرفتن وقت مشاوره هم از طریق وب سایت سروهانا و هم از طریق شماره

021-22513148 – 021-22510832

تماس حاصل فرمایید همکاران ما در مجموعه شمارا راهنمایی خواهند کرد . دریافت وقت مشاوره

چجوری از کارگاههای شما با خبر شوم ؟

سلام

می توانید از طریق صفحه ما در اینستا گرام به نشانی sarvehana@ او همچجنین در وبسایت ما از تاریخ و نحوه برگزاری کارگاهها و وبینارهای ما باخبر شوید

شما کارگاههای تخصصی برای دانشجویان روانشناسی هم برگزار می کنید ؟

بله ما در بخش برگزارری کارگاه دردو حوزه فعالیت می کنیم .

1 کارگاههای عمومی برای عموم افراد برای بالا بردن سطح دانش عمومی روانشناسی

2 کارگاههای تخصصی برای درمانگران و دانشجویان رشته روانشناسی تحت عنوان دوره های تربیت درمانگر

برای اطلاع از دوره ها از طریق وبسایت و صفحه اینستاگرام سرو هانا با ما همراه باشید

من مدتی است که به دلیل مشکلاتی که برام پیش آمده دچار استرس شده ام ومنزوی شدم . دوست ندارم جایی برم کسی رو ببینم همش در خانه ام و از صحبت کردن با دوستان و آشنایان هم طفره میرم . به تازگی متوجه شدم که انجام بعضی کارهای روتین حالم رو بهتر می کنه اما بسیاری از آنها دیگران را اذیت می کنه می تونید به من بگید که مشکلم چیه و بهم کمک کنید .

سلام دوست عزیز

اینطور که به نظر می آید شما به دلیل یک سری از اتفاقات که گویا تاثیر زیادی برشما گذاشته است دچار اضطراب شدید و ترومایی رو پشت سر گذاشته اید . معمولا در چنین شرایطی ذهن ما برای فرار از فشار روانی پیش آمده دنبال راه حل می گردد . مانند ایجاد یک سری رفتارهای روتین ، آداب و رسوم روزانه ، تمییز کردن های مداوم ، نظم و ترتیب دادن و رفتارهای این چنینی دروحله او.ل به نظر می آید که بسیار خوب است و شما از استرس و فشار به طور موقت خلاص می شود . اما این گونه نیست . توصیه می کنم که حتمن به یک روانشناس مراجعه کنید و موضوع را به طور کامل باو درمیان بگذارید   از کمک حرفه ای لازم بهره بگیرید در صورت تمایل همکاران ما در مجموعه سرو هانا می توانند به شما کمک کنند .

سلام من یه خانم 30 ساله ام که از بعد کرونا دچار وسواس شدم همش احساس می کنم همه جا آلوده است بارها و بارها دستام و میشورم ولی همش حس می کنم کرونا گرفتم تا حالا چند بار تست دادم ولی منفی بوده چکار کنم؟

سلام همراه گرامی ممنون که دغدغه تون رو با ما مطرح کردید. اول باید خدمتتون عرض کنم متاسفانه به علت شیوع کرونا خیلی از افراد دچار وسواس شدند. پس نگران نباشید ، تنها مشکل شما نیست . اما برای درمان وسواس تون و اینکه شرایط حاضر رو چطور مدیریت کنید که هم خودمراقبتی داشته باشید و هم سلامت روان تون به خطر نیفته، بهتره لیست کارهایی که باعث انتقال کرونا میشه رو مشخص کنید و کارهای نامتداول دیگر را انجام ندهید. مثلا اگر خواستید دستتون رو مجدد بشورید حواس خودتون رو پرت کنید و یا به کار و فعالیت دیگری مشغول شوید.

سلام ببخشید یکی از اقوام ما به تازگی فوت کرده و یه پسر 8 ساله داره الان به پسرش چی بگیم؟ بچه رو تو مراسم بیاریم؟

سلام دوست عزیز بسیار متاسفم برای شما و تسلیت میگم خدمتتون. اول اینکه نباید به کودک واضح توضح داد که چه اتفاقی افتاده باید یه کم صبر کرد تا کودک سراغ پدر و بگیره و بگیم ( بابا رفته مسافرت دور… کم کم بگیم معلوم نیست کی میاد بعضی مسافرت ها خیلی دورن ) توجه داشته باشید اصلا به کودک نگید بابا رفته پیش خدا. چون به خدا حس بدی پیدا می کنه اگر پرسید ( بابا مرده بگید بله فوت کرده ) کودک رو مراسم تشییع جنازه نبرید ولی در بقیه مراسم ها حضور داشته باشه خوبه. ترجیحا مراقب کودک یا کسی که میخواد این خبر و بهش بده فردی باشه که هم کنترل گری خوبی داشته باشه و جلوی اون بی قراری نکنه و هم رابطه خوبی با کودک داشته باشه مثل دایی یا خاله…. به کودک بگید که نوع ارتباطش با بابا تغییر کرده اون میتونه با پدر صحبت کنه ولی پدر نمیتونه جواب بده بهتون پیشنهاد می کنم با روانشناس یا مشاور کودک در ارتباط باشید تا وی بتواند این روزهای سوگ را راحت تر طی کند.

سلام من یه خانم 28 ساله ام 5 ساله ازدواج کردم ولی رابطه خوبی با همسرم ندارم نمیتونم با همسرم صحبت کنم چکار کنم؟

سلام همراه گرامی در ابتدا باید چند نکته را مدنظر قرار دهید : اول اینکه آیا از ابتدا رابطه خوبی با همسرتون نداشتید؟ اگر اینطور هست تا الان چه اقداماتی انجام دادید؟ زندگی زناشویی هم مانند هر فعالیت دیگر نیازمند مهارت هست شما باید مهارت گفتگو و رابطه با همسرتون و یاد بگیرید. باید قلق همدیگه دستتون بیاد بهتره خواسته هایتان را با پیام ( من ) بیان کنید نه پیام ( تو ) مثلا اگر می خواهید بگویید ( چرا دیر اومدی خونه ) احساسات و خواسته های خودتون رو بگویید مثلا به جای اینکه بگید ( تو هیچی نمی فهمی ، همیشه دیر میای، فقط میخوای حرص منو دربیاری و… ) اینجوری بگید ( وقتی دیر میای من می ترسم، حس خوبی بهم دست نمیده، حالم بد میشه، نگرانت میشم و…) در این صورت هم حرفتون و زدید و منظورتون و رسوندید و هم رابطه تون حفظ شده. در صورت نیاز می توانید با روانشناس متخصص زوج درمانی صحبت کنید.

سلام دختر من 14 سالشه خیلی کم حرف شده همش تو اتاقشه انگار دوست نداره با ما باشه همش دلش می خواد با دوستاش صحبت کنه ولی من ناراحت میشم و باهاش برخورد می کنم. اما فایده نداره چکار کنم؟

سلام دوست عزیز!

دختر شما در سن نوجوانی هست تو این سن به علت ترشح هورمونها و فعل و انفعالاتی که درون مغز ترشح می شود، دچار تغییراتی می شوند که طبیعی هست.

نوجوان به گروه همسالان علاقه مندی بیشتری نشان می دهد و تمایل به تنهایی دارد. حس استقلال دارد و دلش می خواهد در کارهایش مستقل باشد. بهترین کار اینست که ویژگی های نوجوان تان را بپذیرید و به جای مقابله با او همراهیش کنید. رابطه خود را با نوجوان بیشتر کنید. به علایقش توجه داشته باشید. توجه داشته باشید او دیگر کودک نیست و کمتر امر و نهی داشته باشید. در برخورد با نوجوان از تهدیدکردن، توبیخ کردن، نصیحت کردن، قضاوت کردن، بازجویی کردن و… اجتناب کنید. در صورت تمایل می توانید با روانشناس نوجوان صحبت کنید.

سلام من تازگی بچه دومم به دنیا اومده یه پسر 5 ساله دارم که خیلی حسادت می کنه و تا من یه لحظه میرم ، میبینم خواهرش و اذیت کرده و گریه شو درآورده ظاهرا میگه دوسش دارم ولی کلافه ام کرده چکار کنم؟

سلام همراه گرامی !

قدم نورسیده مبارک. حسادت در کودکان تا حدی طبیعی است. اما می توانیم انجام راهکارهای زیر این حس حسادت را کمتر کنیم. اول اینکه سعی کنید در حضور کودک بزرگتر کمتر به کودک کوچکتر محبت کلامی کنید. با کودک بزرگتر بیشتر وقت بگذرانید و با او بازی کنید. به کودک بزرگتر مسئولیت دهید مانند اینکه  ( تو مسئول این هستی که پستونک خواهرت و بشوری و یا پتو شو تو بیار و… )

وقتی دیدید کودک بزرگتر خواهرش و بغل کرده و یا کار ناشایستی انجام داده سعی کنید او را دعوا نکنید و به آرامی با وی صحبت کنید. توجه داشته باشید هرچه میزان حساسیت شما به کودک کوچکتر بیشتر باشد، حسادت فرزند بزرگتر بیشتر خواهد شد. در صورت نیاز می توانید با مشاور کودک مرکز صحبت کنید تا بهتر راهنمایی تان کند.

سلام من 18 سالمه و امسال کنکور دارم ولی خیلی اضطراب دارم به حدی که از شدت استرس نمیتونم درس بخونم دستام عرق میکنه و تپش قلب می گیرم و حالم بدی پیدا می کنم. میشه لطفا کمکم کنین.

سلام دوست عزیز!

ممنون از اینکه به ما اعتماد کردی و مشکلت رو مطرح کردی. شما باید تمرین های ریلکسیشن یا آرمیدگی و انجام بدی به این صورت که تنفس عمیق انجام میدی بلند نفس می کشی و دو ثانیه نفست و حبس کن و بعد بیرون بده… بهتره این تمرین روزی چندین بار انجام بشه. وقتی نفس عمیق می کشی، اکسیژن رسانی به مغز و سایر اندامها بیشتر میشه و شما آرامتر میشی. برای اینکه بهتر نتیجه بگیری باید این تنفس عمیق و خیلی انجام بدی تا مغز و بدن شرطی بشن. مورد دیگه اینکه وقتی نگران میشی افکارت و روی کاغذ بیار و بنویس وقتی نوشتی، اونها رو پاره کن و بریز دور . از مدیتیشن و دعا کردن یا یوگا هم می تونی کمک بگیری… اما حواست باشه قبولی در کنکور یکی از راههای موفقیت هست نه همه راه. پس سعی کن در کنار درس خوندن کمی به تفریحاتت برسی و اون کاری که ازش لذت میبری و انجام بده. تیم مرکز مشاوره سروهانا در کنارت هست. اگر خواستی میتونی با مشاوران ما در تماس باشی…

ارسال سوال یا پیام …

سوال، پیشنهاد یا انتقادات خود را برای ما ارسال کنید