مهارت‌های زندگی

هر قدر مهارت‌ های زندگی فردی بالاتر باشد، او بهتر می‌ تواند سلامت روان و رفتار خود را حفظ کند و به شیوه‌ ای منطقی و کارآمد مشکلات پیش‌ آمده را برطرف کند.

خودآگاهی

مهارت‌ های زندگی مجموعه‌ ای از مهارت‌ ها و شایستگی‌ های فردی و گروهی‌ است که افراد برای زیستن در هزاره جدید به آن نیازمند هستند.
مهارت‌ های زندگی توانایی‌ هایی هستند که با تمرین مداوم پرورش می‌ یابند و شخص را برای رو به‌ رو شدن با مسایل روزانه زندگی، افزایش توانایی‌ های روانی، اجتماعی و بهداشتی آماده می‌ کنند.
در حقیقت مهارت‌ های زندگی توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت است به گونه‌ ای که فرد بتواند با چالش‌ ها و ضروریات زندگی روزمره خود کنار بیاید.
همزمان با یادگیری تسلط و استقرار، در این مهارت‌ ها فرد علاوه بر رسیدن به آرامش و تعادل در زندگی فردی و اجتماعی به ایفای نقش در زندگی خود می‌ پردازد.

بنا بر نظر سازمان جهانی بهداشت

سازمان جهانی بهداشت تقسیم ده‌ گانه‌ ای در مورد مهارت‌ های زندگی داشته که شامل مهارت‌ های زیر است:
1.خود آگاهی   2.اعتماد به نفس ..‍‌‌.‌عزت نفس   3.شناخت و کنترل احساسات (خشم )  4.ارتباط موثر (رفتار جراتمندانه )  5.استقلال   6.حل مسئله   7.تفکرخلاق   8.همدلی   9.مسئوليت‌ پذيری
10.تفکر نقادانه
موسسه سروهانا چندی است که اقدام به برگزاری کارگاه‌ های “مهارت‌ های زندگی” نموده است تا فرآیند سلامت روان و رفتار بزرگسالان و کودکان را هر چه بهتر مورد نقد و بررسی قرار می‌ دهد.
به همین منظور در تاریخ 23 و 24 آبان ماه نیز قصد دارد تا دوره جدید مهارت‌ های زندگی را با جذابیتی دوچندان و با حضور استادی زبردست و سترگ در زمینه علوم تربیتی و از جنس روان‌ شناختی برگزار نماید.

اگر فکر می‌ کنید که نیازمند تجدید نظر در شناخت خود در ارتباطات با اطرافیان و محیط هستید؛ در کارگاه ما شرکت کنید.
لینک ثبت نام 

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!