تیپ شخصیت درون‌گرا احساسی

تیپ شخصیت درون‌ گرا احساسی شهودی قضاوت ، ساکت، مهربان، متوجه است و قلبی رقیق دارد. شخصیت پیچیده او اغلب اسباب حیرت دیگران را فراهم می‌ سازد. این تیپ شخصیتی از تصور و تخیل غنی برخوردار است و به احساسات و انگیزه‌ های دیگران بها می‌ دهد. او به الهامات و ایده‌ آل‌ های خود وابسته است و به دیگران نیز رشد و فراست می‌ بخشد. این تیپ به شدت بکر و خلاق است و کمال طلب است. او همچنین در محل کار از ایده‌ آل‌ ها و اهداف خود حمایت می‌ کند و ترجیح می‌ دهد در مکان‌ هایی بی‌ سر و صدا کار کند. او می‌ تواند رهبری مجاب‌ کننده و الهام بخش باشد. او خواهان تحسین و احترام است ولی دوست ندارد توجه دیگران را به خود جلب نماید.

محل کار تیپ شخصیت درون‌گرا احساسی

تیپ INFJ به شدت مبتکر و خلاق است. او برای دست‌ یابی به هدف‌ های بلند مدت خود کار می‌ کند. این تیپ دوست دارد ببیند که نقطه‌ نظرهایش صورت تحقق پیدا می‌ کند و به کار بسته می‌ شود. او می‌ تواند از خود و دیگران به شدت متوقع باشد. اغلب کمال ‌طلب است. در دفاع از ارزش‌ ها و باورهای خود بسیار راسخ است. از ایده‌ آل‌ ها و هدف‌ هایش حمایت می‌ کند. اغلب به رفاه مردم کمک می‌ کند. ناکامی‌ ها را مسائلی می‌ داند که باید حل و فصل شوند. در استفاده از کلمات بسیار دقیق است. درباره مسائل به طور دقیق فکر می‌ کند. در تمرکز کردن قوی است. از پرت شدن حواس خوشش نمی‌ آید. ترجیح می‌ دهد در مکان‌ هایی بی‌ سر و صدا و سازمان‌ یافته کار کند. خواهان تحسین و احترام است اما دوست ندارد که توجه دیگران را به خود جلب کند. او می‌ تواند رهبری مجاب‌ کننده و الهام‌ بخش باشد و دوست دارد اوقات خود را سازمان‌ دهی کند و روی فرایند محصول کنترل داشته باشد.
این تیپ شخصیتی معروف هستن به مشاوران دلسوز که کارهای مشاور مدرسه نویسنده، طراح داخلی ، پزشک اطفال و دامپزشک به آنها پیشنهاد می‌ شود. جمله‌ افراد: «انجام دادن کاری که به واقع ارزشمند است»

ارتباط با دیگران یک تیپ شخصیت درون‌گرا احساسی

تیپ شخصیت درون‌ گرا احساسی آرام و دل‌ نازک است و دوست دارد خانه راحتی داشته باشد. او می‌ تواند بسیار صمیمی باشد. ممکن است به خاطر نیازهای شریک زندگیش تن به هر کاری بدهد. او شنونده خوبی است و احساسات، عواطف و محبت‌ های خود را با شمار کوچکی از دوستانش در میان می‌ گذارد. اغلب خود را در قبال احساسات دیگران مسئول می‌ داند و نمی‌ تواند حد و مرز این مسئله را رعایت کند. او می‌ تواند روحیه متلوّن داشته باشد. نسبت به انتقاد بسیار حساس است و اگر او را درک نکنند به شدت دچار رنجش می‌ شود. در بیان اندیشه‌ های خود با دشواری رو به روست. او می‌ تواند دلی نازک داشته باشد. نیازمند هماهنگی است و وقتی به این هماهنگی نرسد رنجش به دل می‌ گیرد. وقتی لازم باشد با افرادی مواجه شود مؤدبانه رفتار می‌ کند.

تیپ شخصیت درون‌گرا احساسی اوقات فراغت را چگونه میگذراند؟

تیپ INFJ اعتقاد به تعادل بین صرف وقت به تنهایی (به منظور رسیدگی به پروژه‌ های خلاق) و صرف وقت با دوستان و افراد خانواده خود دارند. برای آنها وجود یک خانواده خوشایند بسیار مهم است. بسیاری از افراد شبیه او، از شرکت در مناسبت‌ های فرهنگی و هنری لذت می‌ برند. این تیپ کارهای ذهنی را بیش از کارهای جسمانی دوست دارد.

پیشنهادهای توسعه فردی برای یک INFJ

  • به زمانی که برای تنها بودن، در خیال شدن، بررسی تئوری‌ ها و خواندن و خلق کردن احتیاج دارید احترام بگذارید.
  • نقطه ‌نظرها، پنداره‌ ها و احساسات و غنای درون خود را با نزدیکان تان سهیم شوید.
  • در ارتباطات خود صریح و مستقیم باشید.
  • سعی کنید وقتی دیگران احتیاج دارند به آنها محبت کنید.
  • در اینکه به چه اندازه می‌ توانید از دیگران قبولی و پذیرش بطلبید واقع‌ بین باشید.
  • بیش از اندازه خود را تحلیل نکنید.
  • احساسات خود را از طریق نوشتن، یا صحبت کردن ابراز نمایید.
  • روحیه خود را گذرا در نظر بگیرید. بدانید که روحیه‌ تان تغییر خواهد کرد.
  • بی‌ جهت وقت خود را صرف جزئیات بیش از اندازه نکنید.
  • تصمیم بگیرید چه کارهایی مفید است و چه فعالیت‌ هایی را باید کنار بگذارید.
  • نخواهید که زندگی را کنترل کنید. بگذارید عالم هستی کار خودش را بکند.
  • از سرعت زندگی خود بکاهید. بیش از اندازه خودتان را تحت فشار قرار ندهید.
  • با کم و کاست‌ های زندگی کنار بیایید.
  • امور را به شکلی که هستند بپذیرید و نخواهید که همه چیز براساس ایده‌ آل شما باشد.
  • دوستانی را انتخاب کنید که نظرات شما را درک کنند و شما را تشویق کنند که خودتان باشید.
  • بینش فراوان، ایده‌ آلیست، مبتکر، خلاق، مهربان، صمیمی، حساس، وفادار، سازمان یافته، نو آور و مصمم.

تیپ شخصیت درون‌گرا شهودی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!